Acupunctuurbehandelingen voor het voorhoofd

Acupunctuurbehandelingen voor het voorhoofd, de schouders, de elle bogen en de polsen zijn de behandelingen die ik vaak gebruik. Deze kunnen uw gevoel van balans, snelheid en welzijn verbeteren. Elk van deze behandelingen helpt energie in evenwicht te brengen in uw lichaam, waardoor u een gevoel van innerlijk welzijn krijgt.

Ons lichaam is als een computer, ik gebruik deze slechte jongens om de gezondheid van mijn lichaam te controleren door alle drie de acupunctuurtechnieken te beoefenen en de acupunctuurnaalden aan te passen om evenwicht te bereiken. deze behandeling kunt u doen bij Acupunctuur Wassenaar

Ik weet dat jullie allemaal weer zitten te rekken en te strekken en hopelijk is je rug nu veel rechter dan voorheen. Zitten in een stoel kan de wervelkolom belasten en hoofdpijn en rug- en gewrichtspijn veroorzaken, die de wervelkolom waarschijnlijk voor de rest van ons leven zal willen vasthouden.

Ik zie allerlei moeilijkheden die ik in mijn praktijk tegenkom, van brandgaten in de schijven waardoor energie ontsnapt en botten breken, aandoeningen in de gewrichten en zelfs ernstige artritispijn kunnen problemen opleveren voor de honderdduizenden patiënten. Je geestelijke gezondheid is heel belangrijk om sterk te houden en het negatieve effect op het lichaam doe je jezelf aan als je blijft toestaan dat alle negatieve gedachten in je hoofd blijven zitten.

Als psychiaters en acupuncturisten weten we dat de reden dat we ernstige pijn in onze schouders en nek hebben, komt door de onderdrukte angst, of verdriet van onderdrukte of ongewenste emoties. Vandaar dat onze pijn of pijnen die we ervaren een direct gevolg zijn van wat we hebben onderdrukt. Wij weten ook dat, hoewel wij zo’n agressieve klier hebben die de lymfeklieren heet om het hele zenuwstelsel te saboteren, wij de oorzaak en de symptomen die daarop volgen kunnen beheersen en mettertijd zullen overwinnen.

Meer en meer wetenschap ondersteunt het gebruik van onze geest om het lichaam en de hersenen te helpen sneller en efficiënter te genezen. De basisovertuiging die ik huldig, is dat mijn patiënten nog steeds problemen hebben in hun onderbewustzijn dat het grootste deel van het lichaam controleert. Het onderbewustzijn is waar alle onderliggende factoren liggen zoals angsten, gewoontes en emoties. Zij geloven dat, omdat zij als kind met sommige van die laatste problemen hebben geleefd, hun lichaam ze als vanzelfsprekend beschouwt. En weet je wat, de meeste mensen verklaren ons voor gek, omdat wij hun onderbewustzijn in totale tweestrijd brengen en zij intuïtief weten dat wij in staat zijn het probleem op te lossen en dat wij hen helpen met wat voor probleem dan ook, omdat zij een patiënt van mij zijn.

Bij Acupunctuur Leiden leren ook in een geleide meditatie dat de Patiënt, het handmodel is zich voor te stellen dat je een arm of een been bent op een bepaalde manier, heen en weer in je verbeelding. De patiënt wordt in het heden gebracht en ik beweeg me om hem heen in een soort spel en ik kijk hoe snel de patiënt zijn arm kan bewegen en hoe hij hem naar links of naar rechts kan sturen. En natuurlijk doe ik dit waar ze bij zijn.

Acupunctuur Den Haag gebruikt dit als een motivator om het lichaam te helen en een aantal zeer diepe helende waarheden door te geven, en wanneer een patiënt in het kantoor is, is het veilig en zacht en voeren we de zelf-hypnose ook elke andere keer uit. Ik verwijs al mijn patiënten door naar mijn programma, omdat al mijn medewerkers naar binnen moeten gaan om deze leringen te ontvangen. Vervolgens wordt het bot gevonden dat het meest aangetast is en dan wordt het verwijderd, meestal één voor één. Met hypnose leer je de suggesties in de juiste volgorde op te zeggen. Mijn programma zit ook vol met dit soort procedures.

Wij gebruiken de “progressieve relaxatie” techniek in combinatie met de “acupunctuur” en de spiertesten. Met behulp hiervan en ons interne “Sportproces” komen we erachter wat de onbalans te maken heeft met de botten en meridianen in het lichaam. Met de hulp van onze therapeut zijn we in staat om de energetische onevenwichtigheden in de botten en meridianen te corrigeren. De correctie corrigeert niet alleen de fysieke problemen, maar corrigeert tegelijkertijd ook de emotionele misverstanden die de energie en het lichaam vertegenwoordigen.

Dus terwijl je het fysieke herstelt, corrigeer je ook het emotionele en na verloop van tijd vervang je de oude negatieve patronen door een nieuw, versterkend patroon. Dit kan in een paar dagen gebeuren, omdat het een natuurlijk deel van het lichaam en de geest wordt om de aanpassingen te maken terwijl we door het leven gaan, geduld en begrip zijn altijd een sleutel.

Veel medische en massageprofessionals maken nu gebruik van homeopathie in combinatie met voeding en levensstijltraining voor hun patiënten. Het wordt een steeds populairdere vorm van holistische geneeskunde en velen nemen het op als een behandeling voor een veel sneller herstel en een zachter loslaten van pijn in de geest en de spieren.

Wat zijn uw gedachten en reacties op dit nieuwe medicijn genaamd acupunctuur? En hoe snel denkt u dat het zal aanslaan~Alles wat pas in zo’n paar weken wordt uitgebracht, neemt nu een hoge vlucht als een slangenolie? Hetzelfde met dit geneesmiddel een kruidensupplement kan nu in een paar dagen een hoge vlucht nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.