Wat zijn kapstokhaken?

Het rek van de laag van een schooljongen in een nieuwe normaliteit​​​ foto

Veel mensen weten niet wat een kapstok is, dus laat me je een korte definitie geven. Een kapstokhaak, is een schacht of roede aan de onderkant van de kast of kleedkamerkast waar je jassen, jassen, rokken, slang en andere kledingstukken aan opgehangen kunnen worden. Kleerhangers zijn meestal gemaakt van hout en metaal. Elk type kleerhanger heeft zijn eigen positie in het bed van de hangcloset. Houten kapstokhaken kunnen meer decoratief zijn en zijn typisch decoratief – ze bieden een ondersteuning voor uw jassen en hangers. Metalen kapstokhaken, hoewel functioneel, zijn meestal alleen te herkennen aan hun traditionele ronde metalen haak. Tegenwoordig kiezen sommige mensen ervoor om moderner te gebruiken. Cor geeft de voorkeur aan 64 springvormen in metalen kleerhangers. Deze springvormen dienen twee doelen: ze bevestigen de metalen kleerhangers aan de muur zodat ze stabiel zijn en geven de jas een stabiele ondersteuning, en de springvorm helpt de gebruiker om ongeëvenaard snel toegang te krijgen tot zijn kleding. De twee specifieke soorten springontwerpen voor metalen hangers worden centrale divots en power divots genoemd. Maar kleerhangers worden over het algemeen ook gecategoriseerd op basis van het soort materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Bijvoorbeeld-

Een schrikkelhaak kan zijn gemaakt van wit metaal of kan een afgeschuind oppervlak bevatten, evenals een decoratief geometrisch ontwerp versierd met koperen of keramische voorwerpen.

De schrikkelhaak kan worden gemaakt van smeedijzer, messing of massief staal.

Een springhaak die de eigenschappen van de springhaak bevat, maar is geplateerd of gepolijst om een ​​spiegelachtige afwerking uit te stralen, kan een komvormige basis bevatten die in het oppervlak van de staaf wordt "gedompeld" om de haak volledig te coaten, daarom het ontwerp volledig aan het zicht onttrekken.

De op een bord lijkende metalen hangers zijn bedekt met een doorzichtig, glanzend plastic, zien er elegant uit en bevatten net genoeg sprong om een ​​functie te vervullen.

Ten slotte gebruiken springhangers niet altijd de eigenlijke haken om uw kleding op te hangen. Sommige bevatten bedrading om de lengte van de hangers op te hangen en te ondersteunen. Ze gebruiken soms een relatief goedkope, gladde, platte metalen staaf die eenvoudig aan de muur is bevestigd met haken eraan, of ze hebben een netwerk dat zich over een paar centimeter uitstrekt en halverwege over de hele haak kan vallen.  Kapstok haak

Sommige kleerhangers gebruiken een magnetische strip om de functionaliteit te vergroten. Bij deze hangers moet u de spijkers aan de bovenkant eruit trekken om de hangers te gebruiken. Je kunt de magneetstrip gebruiken om aan een ophangband te bevestigen. Veel kleerhangers hebben andere kenmerken, zoals opklapbare kraaglabels die kunnen worden gekocht om toe te voegen aan de lengte van de kraag, heldenstrepen of strikken.

De metalen hangers kunnen een plat, maar gemiddeld ontwerp zijn om chic toe te voegen aan de inrichting van een kamer, terwijl ze functionaliteit bieden in hun vermogen om kleding op te hangen in badkamers, matten in gangen, deurhangers in de kamer van uw kind als zijn kledingkast vol zit met vuile kleren tijdens de zomermaanden. Ze doen al deze dingen zo goed.

Bedrijven die kleerhangers maken of leveren zijn onder meer Brooklyn Caricks Vet, Lorex Stores, Custom sodium, Ferret,ayshore epoxy, Branded, spray hanger, Simplehanger, Hulme, Springmount, Industrial, Lodge,debian, EPO, somethings en Surefit. Om de verscheidenheid aan kleerhangers voor uw bedrijf te zien, gaat u naar uw dichtstbijzijnde winkel of online en bladert u door de vele veelvoorkomende stijlen en kleuren.

Als je eenmaal gewapend bent met de feiten over kleerhangers, is het tijd om je eigen kleerhanger samen te stellen, zodat je kleren de binnenkant van een wasruimte niet hebben gezien, en ook zullen ze niet voor altijd blijven liggen en op het arsenaal van de bank na een korte trip naar de stomerij. Het is tijd om die speciale kleerhanger te vinden die past bij uw behoeften en coördineert met uw inrichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.