mechanische beugels

Pijpbeugel RVS

Oorspronkelijk ontworpen om een pijp aan de muur te bevestigen die bescherming biedt tegen mechanische beschadiging tijdens een chemische reactie, werden de pijpbeugelvarianten eerst gebruikt om een metalen pijp te bevestigen in loodgieterssystemen buitenshuis en later werden ze toegepast op de pijpbevestiging. Pijpbeugels zijn geëvolueerd van een eenvoudige vorm tot een modern verstelbaar ontwerp met verstelbare verbindingen en een driewegverbinding van het hoofddraadelement. De pijpbeugel is een verstelbare pijpbeugel, een stabiele metalen buismontage om een verstelbare verbinding te maken tussen een pijp en de bijbehorende muur, waarbij de maat van de pijp kan worden aangepast. De verbinding wordt zodanig gemaakt dat de schroefdraad van de afdichting bij gebruik wordt verwijderd, zodat een soepele montage van de buis rechtstreeks in de muur mogelijk is.

Pijpbeugels bestaan meestal uit meerdere cirkelvormige riemen of ringen met mechanische koppeling, zeer geschikt voor zowel industriële als thuistoepassingen. Thezy verstelbare pijpbeugel, of een pijpbeugel, is de stengeldraad joist adapter met verstelbare kraag, een armatuur montage met mechanische koppeling die de aanpassing tussen de pijp en de muur vertrouwen maakt. Het visoog is een specifiek soort adapter gebruik dat door strak-gespatieerde pijp kan worden gedragen om gemakkelijke gehechtheid zonder het gebruik van enige bevestigingsmiddelen te bereiken. Een adapter van dit type is “hoekbeugels”, waarbij de adresseerbare beugel een verstelbare adapter is met uitgevoerde tandwieloverbrenging, ontworpen voor zacht stalen pijp met schroefdraad tot een diameter van 7/8 – 1 inch. Adapters zijn nuttig gebleken wanneer diepe of moeilijk te bereiken pijpdiameter een probleem is.

Pijpbeugels zijn goed voor de bevestiging van brede pijplengtes en voor pijpleidingen in onconventionele bodemomstandigheden. Bovendien is de mechanische sterkte van deze beugels sterker dan andere materiaalsoorten voor de bevestiging van zware buisbelastingen. De ondeugdelijke Ignore PIPE 1958 – 1Info US pijpbeugels voor zwaar gebruik zijn gemaakt van superieur en zwaar staalmateriaal met vlakke passingen, afgewerkt in groen email. Pijpbeugels hebben een breed scala van verbindingstypes, maar een van de meest populaire soorten adapters zijn pijpbeugels.

Pijpbeugels zijn verstelbaar en sterk materiaal dat de controle van de pijp mogelijk maakt zonder het gebruik van hardware, zoals in het geval van in bepaalde moeilijke of kleine pijpdiameter. De verstelbare beugels zijn weer een standaard geworden voor pijpbeugels die gebruikt worden voor flenspijpen, de Lovell Threaded Pipe Marker is een verstelbare beugel, die fijne aanpassingen van de flenspijp mogelijk maakt met de nauwkeurigheid tot 3,5 mm, en natuurlijk beschermt tegen de corrosie aanval van condenserende flens en tegelijkertijd bijzonder eenvoudig te installeren is. Deze Lovell schroefdraadpijpmarkeerder is door zijn eigenschappen specifiek geschikt voor doorlopende kunststofbuis tot 4,5, met zware residentiële en lichte commerciële toepassingen. Hij heeft het voordeel dat hij de schroefdraad van de beugel snel en precies sluit, waardoor hij veel tijd en nauwkeurigheid bespaart bij het uitlijnen van de schroefdraadcomponenten.

Lees meer

Din

Tri camp component 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.