Kast op maat

Kast op maat utrecht

Dit bedrijf gelooft in het creëren van een "kast op maat, afgestemd op individuele behoeften". Dit betekent dat ze kijken naar uw levensstijl en de soorten activiteiten die u het leukst vindt. Het gaat om het bepalen van je kookgewoonten, hoe je maaltijden bereidt en wat je het prettigst vindt. Dit wordt gecombineerd met de gebruikelijke keukenindeling – werkbladen, spoelbakken, opbergers en apparaten – om de ultieme kookervaring voor jou te creëren!

Het ontwerp begint met een adviesgesprek. Hierdoor kunt u meer te weten komen over hun bedrijf, hun producten en uw behoeften en vervolgens werken aan het ontwikkelen van een plan dat aan uw behoeften voldoet. Het kan gaan om een ​​intakegesprek aan huis voorafgaand aan een eerste consult, designbin of een daadwerkelijke kookruimte, zoals een eiland. Het bedrijf koppelt ook een klant aan een lokale, gekwalificeerde keukenontwerper om ervoor te zorgen dat het project aan de verwachtingen van de klant voldoet. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm bij gezinsleden die jarenlang in huis zullen blijven.

Het project begint met een duidelijke beslissing over wat een vast onderdeel van de keuken is en zal worden. Wat zijn de elementen die de lay-out zullen veranderen? Welke invloed heeft dit op de airconditioning en verwarming, sanitair? Het ontwerp begint met een grondige overweging van hoe de keuken zal worden gebruikt en waar de koelkast, het fornuis, de foodservice en de gootsteen zich zullen bevinden.

Het ontwerp begint met een grondige beoordeling van hoe een ruimte het beste kan worden gebruikt. Het gaat hierbij om klantinterviews en gedegen terugkoppeling van de opdrachtgevers. Hierdoor kunnen de huiseigenaren zich op hun gemak voelen met de ruimte en alle geleverde elementen, op hun beurt wordt aan alle behoeften en verwachtingen van de klant voldaan. Dit komt op het punt dat u een solide plattegrond heeft die voor u en uw gezin werkt.

Nadat de planningsfase voorbij is, gaan de klanten over tot de implementatie. Deze fase is wat echt een keuken op maat oplevert. Het installatieproces omvat ontwerpwijzigingen en vereisten voor sanitair, elektriciteit en isolatie. Het ontwerppartnerschap brengt professionele installatieservices voor kasten aan tafel, biedt een complete service die het verhogen van de kasthoogte, het installeren of vervangen van kasten, extra opslagbehoeften, keukeneilanden en detaillering omvat.

Na de plan- en installatiefase is je keukenontwerp klaar, behalve misschien de laatste hand (kleur, kunstwerk, et cetera).

U heeft nu de mogelijkheid om uw ontwerper te vragen hoe u uw wensen, dromen en dromen volledig kunt integreren met de functionele kenmerken en ontwerpaspecten van de keuken. Hoe kunt u betrokken zijn om de look te krijgen die u wilt en ervoor te zorgen dat het systeem dat u kiest ook functioneel en efficiënt is? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw renovatie- of fix-it-project voldoet aan de verwachtingen en het gestelde budget of deze overtreft? Hoe kunt u er zeker van zijn dat het in overeenstemming is met de wetten en voorschriften van uw buurt, staat en gemeente?

Een manier om deze vragen te beantwoorden is door middel van een ontwerpconsult. Een ontwerpconsult bestaat uit een eerste consult om inzicht te krijgen in uw ruimte, de door u gekozen strategieën en het verwachte resultaat. Services zal u voorzien van een ontwerper die deskundig en deskundig is en de ervaring heeft om een ​​solide basis te leggen om uw project te begeleiden om aan uw verwachtingen te voldoen met zo min mogelijk verrassingen.

Designer verwijzingen zijn ook belangrijk voor JPS keukens. De ontwerpadviseurs zullen u voorzien van werk van goede kwaliteit, uitstekende klantenservice en hoogwaardige klantenservice. Dit betekent dat JPS een huiseigenaar een prachtig ontworpen ruimte kan bieden terwijl ze samenwerken om een ​​haalbaar doel te creëren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.