Hoe kies je een kapsel

Vaak, als je je haar knipt, word je helemaal rommelig. Je eindigt meestal met haarspatels, die schrapen en haar laten vallen wanneer je druk uitoefent. Ze worden ook vuil door het constante wassen. Bovendien is het niet altijd mogelijk om celebrity-achtige glans en glanzen in je rommelige haar te persen. Je hebt een glans-vet nodig, die de glans versterkt zodat het een extra schoonheid en gratie aan je kapsel geeft.

de stappen zijn gemaakt door Kapper Etten Leur, zei helpen graag de mensen een stapje opweg richting een fijn en mooi kapsel

Eerste stap: U moet uw kapsel altijd enkele weken voor uw knipbeurt plannen. Dit geeft u de tijd om na te denken over de gewenste snit en hoe u die het best kunt realiseren.

Tweede stap: Kies een kapper. Vrouwen met krullend haar kiezen bij voorkeur een kapper die gespecialiseerd is in het knippen van krullend haar. Kies een kapper die eerder dik en krullend haar heeft geknipt.

Derde stap: Ook Kapper Sint Willebrord adviseert Praat met de kapper of stylist. Zoals het klinkt, is communicatie hier de essentiƫle sleutel. De kapper of stylist moet alles in het werk stellen om u op uw gemak te laten voelen en om de exacte taal van uw wensen te begrijpen. Zorg ervoor dat de stylist of kapper professioneel en ervaren genoeg is om uw wensen te realiseren en de juiste knip- en stijlvoorstellen te doen.

Vierde stap: ga eens oefenen. Vraag voor elke stylist die je gaat uitproberen ook naar hun mening. Vraag bijvoorbeeld naar hun mening over een bepaalde coupe. Tijdens de oefenrun zal de stylist een aparte rekening maken van de haarschade die is aangericht en hoe u die zult dragen.

Vijfde stap: je haar laten knippen. Je moet een beslissing nemen en je eraan houden of het veranderen. Veel vrouwen vinden het niet leuk om hun haar te laten knippen nadat ze het in een catalogus of tijdschrift hebben gezien. Daarom moeten we je er af en toe aan herinneren dat niet elke stijl je goed zal staan en dat een verandering van kapsel vaak noodzakelijk is, om nog maar te zwijgen van hoe onaangenaam het eruit ziet.

Zesde stap: overdenken dat je misschien niet zo rechtlijnig moet zijn. Misschien vraag je je af: moet ik echt een kort kapsel nemen? Misschien heb je met je styliste gepraat en raadt ze het je af. Maar je wilt niets aan het toeval overlaten. Het is beter om een professionele kapper om advies te vragen, die u kan helpen om deze beslissing soepeler te nemen.

Zevende stap: Rustige tijd. Nu alle voorbereidingen voor het knippen zijn getroffen, is het tijd voor de eigenlijke pret. Welke band of film je wilt kijken, hoeveel geld je uitgeeft voor dit kapsel en welk eten je daarna gaat eten… Het is tijd voor jou om te beslissen hoe je eruit wilt zien en wat je wilt zijn. Dit is jouw tijd om te genieten en te beslissen of het kapsel dat je hebt uitgekozen goed bij je past.

Achtste stap: De huidige staat van je haar. De acht gewone stappen hebben je hier gebracht. Nu, controleer je haar. Om te zien of het gezond is, brengt u een bezoekje aan uw ijdelheid. Als u een probleem ontdekt, aarzel dan niet om uw arts te bezoeken.

Negende stap: Naar de huidige staat van je haar. Misschien vind je het geweldig glanzend of valt het aan de wortels uit. Als dat zo is, wees dan voorzichtig met de haarproducten die je gebruikt. Die kunnen het haar nog meer uitdrogen. En als het tijdens het kapsel is gebeurd, kan de haarval een teken zijn dat u naar de dokter moet, die u voor een definitieve tijd zal zien.

Lees meer:
Kapper Hoeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.