Het kiezen van een thema voor uw huis

Ruimteschip Aarde In Epcot

Kies een thema

Een akoestische wandbekleding is een krachtige manier om de Obvious Garage te decoreren. Als u van tevoren een thema plant, kunt u gemakkelijk uw bewakingsoplossingen implementeren. Het lijkt misschien een beetje ingewikkeld om een thema te creëren, maar het is echt gemakkelijk als je eenmaal begint. Als u er echter net mee begint, raad ik u ten zeerste aan na te denken over een thema voordat u begint met het installatieproces. Op die manier hebt u een duidelijker idee van hoe uw beveiligingsbehoeften zullen passen bij uw thema.

Stap 1 – Een thema kiezen

Vervolgens moet u uw basismateriaal kiezen. Er zijn veel materialen om uit te kiezen, maar wol is mijn favoriet. Wol geeft je huid een mooi glad en zacht oppervlak, wat bijdraagt aan een natuurlijk geluid. Als extra bonus heeft wollen wandbekleding het voordeel dat het niet schadelijk is voor het milieu.

Stap 2 – Kies je Putting reap – bedoeld als wandbekleding

Wandbekleding kan worden aangebracht over nietjes, gipsplaten, hout, board en houtfineer als accessoire. Deze materialen zijn veelzijdig en kunnen zowel met zelfklevende als met glazen lessenaars worden aangebracht. Plak gipsplaatpanelen of houtfineerpanelen die een bepaalde afmeting hebben voor de meeste toepassingen aan elkaar. In plaats van afdekplaten kunt u ook gipsplaat- of houtfineerplaten gebruiken die half zo groot zijn.

Stap 3 – Bepaal uw merken en model

Bepaal welk soort binnenverlichting u wilt en integreer uw plafondkanaalbekledingen met de panelen. Uw merken en modellen zullen uiteindelijk de grootte van uw panelen bepalen.

Stap 4 – Creëer uw wandbekleding

Begin met het thema/materiaal om te beslissen welke winkelinrichting of accessoires u in uw thema wilt integreren. Creëer vervolgens de deuren of ramen van de structuur met behulp van uw panelen en accessoires. U kunt ook overwegen om enkele stukken houtfineer of ander materiaal toe te voegen om muren weg te werken die eventueel moeten worden bekleed.

Stap 5 – Het ruwbouwsysteem voorbereiden

U wilt een systeem dat flexibel genoeg is om op zichzelf te staan en toch een gladde omgeving in uw huis te creëren die als een geluidsmuur zal werken. Overweeg een CNC Monitor kit of een Video/Audio Monitor. Deze bieden een manier om een eindeloze mate van opties over hoe u kunt werken op het systeem toe te voegen aan een visuele of audiotrack hebben. Ze zijn een geweldige manier om elektronisch de best mogelijke uitstraling van uw Security Wall te krijgen.

Stap 6 – De muur ophangen

Kies de beste plaats om uw Acousme Acoustical Wall Cover op te hangen. U kunt overwegen de wand op te hangen aan het einde van de garage, in de hal, langs ramen en kasten, of aan de achterkant. U kunt ook ophangen met geperforeerd gaas van 1/2" of 3/4", die op DVDrage kunnen en verkrijgbaar zijn.

Stap 7 – Voeg grotere beugels toe voor ondersteuning

Je wilt dat de Acousme Security Wall Cover strak omhoog gaat zodat hij goed blijft zitten. Dit helpt het systeem er professioneel uit te laten zien als alle verwijderbare steunen zijn verwijderd. Je wilt dat het systeem op zijn plaats blijft, zelfs als je je huis uit gaat.

Stap 8 – Werk de Acousme akoestische wandbekleding af

Zorg ervoor dat u houtbeitsen aanbrengt op hetzelfde moment dat u uw afwerkingen op dat veiligheidswandsysteem gaat aanbrengen. Gebruik de gaasfilter zelfs als slot onder je deurknoppen en laat het hout ademen. Als u een unieke designlook aan het systeem wilt toevoegen, kunt u een houten sleuteloptie toevoegen. U wilt een eenvoudig ontwerp voor elke klik.

Stap 9 – Geniet van uw Acousme veiligheidswand

Een akoestisch systeem is een uitstekende manier om een natuurlijk tintelend interieur toe te voegen, waarmee u zich onderscheidt van de inbrekers die indruk willen maken. Bovendien worden uw muren opnieuw afgewerkt met een favoriete afwerking van uw complimenten en krijgen ze een gladde duurzame uitstraling waardoor u meer van uw huis kunt genieten.

Vergeet niet dat het installeren van akoestische wandbekleding eenvoudiger is dan u ooit had gedacht. Acousmes hebben een breed scala van display kits ook allemaal klaar om uw huis rock met al die verlaging, Audio Gold, Magic, Deep gold, Naturalamorph, Erie en Katherine. Deze kits zijn gemakkelijk te installeren, bieden geluid met een hoge impact en kunnen een beetje geluidsbeheersing bieden.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.